SHINee World -

The Last Emperor


Movie/Drama // Kommentarer 12

Så på The Last Emperor i dag, sammen med resten av klassen. Filmen var ikke så kjedelig som jeg trodde den var. 

Har du sett den før ?

49 Days


Movie/Drama // Kommentarer 0

49 days er en Koreansk serie.


  Min Ho ^                  Yi Kyung ^           Ji Hyun ^ (han som er bak Ji Hyun er han som sender sjeler til hell or heaven.)    Han Kang ^    In Jung ^
Ji Hyun havner i en bilulykke. Sjelen hennes går ut av kroppen hennes. Ji Hyun ser seg selv inn i bilen og kan ikke tro at hun i bilen faktisk er henne selv. Ji Hyun ser seg rundt. Hun merker at det er en mann som ser mot henne. Ji Hyun ser seg rundt. Mannen ser fakrisk på Ji Hyun. Det skjer noe og mannen blir borte. Hun drar til syke huset sammen med kroppen sin. I syke huset ser hun moren, faren, vennene og kjæresten sin. Etter en stund ser hun han mannen som var der bilulykken skjedde. Hun går til han og de snakker, mens mannen sender en annen skjel til den andre verden.(Altså til Hell or Heaven) Mannen sier at Ji Hyun ikke skulle død i dag.
Ji Hyun får 49 dager på seg for å få 3 tårer. Hvis hun greier det vil hun gå tilbake til kroppen sin. Ji Hyun bruker en dames kropp. Ji Hyun må late som om hun er Yi Kyung altså hun dama Ji Hyun låner kroppen til. Etter som dagene går blir sjelen til Ji Hyun svak. Yi Kyung merker at det er noen som lever med henne. Etterhvert så greier Yi Kyung å høre og se sjelen til Ji Hyun. Yi Kyung hadde en kjæreste som døde for 5 år siden. Etter at han døde hadde Yi Kyung levd helt grusomt. Yi Kyung's familie finner henne. Før de hadde funnet Yi Kyung hadde deres andre datter død. Btw Ji Hyun ser kjæresten sin(Min Ho) sammen med vennina si i et hotel rom. ~! :O 

Her er trailer

 

 

Dere burde se på den. Jeg og søstra mi så på hele serien og bare elsket den. :D

He Was Cool


Movie/Drama // Kommentarer 2

Jeg har sett på en film som heter "He Was Cool" Jeg syntes filmen var helt ok å se på når man ikke har noe å gjøre. (Som meg jeg har nesten ikke noe å gjøre everyday~!) Jeg pleier å se på film når jeg ikke vet hva jeg skal blogge om eller hva jeg skal gjøre. Men i dag har jeg tenkt å lage Muffins :D (yeeeah endelig noe å gjøre xD) Skal lage muffins etter at pappa har kommet hjem. Hvorfor etter at faren min har kommet hjem ? ? ?  Det er fordi jeg ikke kan være på min egen pc ! ! ! ! fordi han sier jeg er på 24 timer~! som jeg ikke gjør. (Bare hvis han ikke hadde sakt noe om det hadde jeg sikkert vist hva jeg skal blogge om av og til (Fordi jeg leser andre blogger for å vite hva jeg kan blogge mer om osv. . .) )

Menmen . . . over til filmen :D
Det handler om 4 gutter som hjelper jentene når de blir tatt av noen PEDO folk. De 4 guttene er kjempe populære hos jentene. Det blir skrivet på nettet om de 4 guttene når de hjelper jenter. En jente leser innlegget og tenker de guttene er noen duster, så hun kommenterer noe styggt om en av de 4 guttene. Han leser kommentaren hennes og prøver å kontakte henne. Han ringer henne. Hun svarer og etter en liten stund får hun vite at det var han gutten hun skrev masse styggt om. . . . . . . .. . . .. . .. . .. . . Se Filmen den er bra :)

HUSK VIS DU SKAL SE PÅ DEN SKRIVE "He Was Cool Eng Sub"+ Legg til som venn

ARKIV


August 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011KATEGORIER


Blogg
Bloggdesign
Gjeste Innlegg
Happy Birthday
Hjelp
Keeping Our Promise
Kpop
Liker/Liker ikke
Macros
Masse rart
Movie/Drama
Music
Spørsmål
Tokyo Fashion
Ulzzang(s)
Venner
vs
YouTube Videos


Designet er laget av hanne ©
hits