SHINee World -

A smile is a language that even a baby understands ~ :)


Masse rart // Kommentarer 0
Skal på Jobbintervjue


Masse rart // Kommentarer 0

Søkte jobb på Cafe Lysthuset og dagen etter, det vil si idag fikk jeg melding av sjefen. Har gjort meg klar til intervjuet. :)

Teenagers are . . . .


Masse rart // Kommentarer 0

What's your dream job(s) ?


Masse rart // Kommentarer 0

Har du tenkt på hva du vil bli ? 

Jeg har tenkt på det i flere år nå. Er enda ikke sikker på hva jeg vil bli. Jeg vil bli designer, hudpleier, flyvertinne, skuespiller OSV. Jeg har virkelig problemer med å velge. Hahaha. (^_^) 

Study Abroad


Masse rart // Kommentarer 2

Jeg har tenkt å studere i utlandet. Jeg har hatt lyst på dette i 2 år nå. Jeg skal reise bort til Korea for å studere. Jeg håper på Seoul og ikke Mokpo. Jeg har jo enentlig ikke noe imot Mokpo. Det er bare det at, Mokpo er så langt unna Seoul. Jeg vil studere i Seoul fordi jeg liker den byen. Jeg kan jo litt om Seoul og ikke noe om andre byer. Det er ikke den eneste grunnen. Kpop kjendiser pleier å gå ut når de får tid, akkurat som vanlige mennesker. Det jeg prøver å si er at jeg kanskje kan være litt heldig og se en eller to kjendiser. Seoul fordi, det er større sjanse for meg å møte min favoritt kjendis i Seoul enn F.eks. i Mokpo. Trenger jeg egentlig å si noe mer om hvorfor jeg vil studere i Seoul ? Tror det holder.

På kartet under, kan dere se hvor lang avstanden er mellom Seoul og Mokpo. Noen som (kjenner en eller flere som) har studert i utlandet før ? Vil du også studere i utlandet.? Hvorda/ Hvilket land ?  :)

3 Kjempe fine smykker fra Dobb.no


Masse rart // Kommentarer 1

Helluu. 

Jeg har vært innom bobb.no og sett litt på smykker der. Jeg fant 3 smykker jeg likte der og tenkte at jeg kunne blogge om dem. 

Klikk på bildet for å komme til siden !!!

Nå 30 KR(Før 99 KR)

Nå 27 KR(Før 89 KR)

Nå 42 KR(Før 139 KR)


Som du ser er det salg akkurat nå. Kanskje du finner noe du vil ha som er på tilbud. :)

Hvilken likte du best ? 
 

Skal jeg ha sånn UKENS BLOGG ?


Masse rart // Kommentarer 0

Hello (: 

Jeg har sett litt på andre blogger og sånt. Jeg så at fleste av dem hadde ukens blogg. Jeg vil også ha det. Det ville vært koselig å se hvor mange som ville vært med om jeg hadde hatt ukens blogg. 

Jeg har ikke hatt det før så jeg vet ikke helt hvordan jeg skal gjøre det. Skal jeg velge bloggen ? eller skal de som vil være med kommentere og jeg skal skrive et innlegg med link til bloggen til alle som vil være med, så kan folk gå på hver blogg og etter å ha sett på alle bloggene kan personen stemme ? 


Gruppe navn: Big Bang

naa skal jeg blogge igjen


Masse rart // Kommentarer 0

jeg tror ikke jeg kommer til aa skrive saa masse i dette innleget mitt fordi jeg er paa mobilen od da er det ikke lett for meg aa blogge spesielt naar jeg har tatt vekk norsk tastatur og har et engelsk tastatur pluss at mobben retter paa noen ord helt av seg selv derfor blir det kaaaoooosss med aa blogge paa mobben.  jeg skal prove aa ta pcen i morra saann at jeg endelig kan,starte fult med bloggingen. ^^

STOR GIVEAWAY !!!! |\\^_^//|


Masse rart // Kommentarer 2

Jeg er med i en GIVEAWAY :) Det er sykt fine ting man kan vinne. OMG Jeg smeltet får dem :3 xD Jeg tenkte Oiiii da Må bare JOINE ! :D Jeg joiner ikke sånne GIVEAWAY egentlig men denne gangen ble jeg friissteeet såååå jæævvliiig ! >< Her er premiene :)

Premie 1

 

Premie 2Er det ikke fine ting `? ? ? ? ? ? Vis du vil være med er det bare å KLIKKE HER ! 

Jeg har ikke lykke med ville vært fint om dere ønsker meg lykke til :3

I'm so sorry people ~!


Masse rart // Kommentarer 0

Jeg beklager så meget. Jeg har ikke blogget på kanskje mer en 2 uker. Og jeg som liksom hadde tenkt å skrive fanfiction 1 episode hver uke. Btw Tror ikke jeg skal skrive 1 episode hver uke men når det faller meg inn i å skrive. Vis du likte den så er det bare å ta en titt på bloggen. Det kan hende jeg har skrivet en episode. Jaja nok om det nå. Jeg beklager igjen. Som jeg altid pleier å si . . . . Jeg skal prøve å blogge så ofte jeg kan. I know i have lost many readers :P

Da blir det full blogging next time :)

Er tilbake ! xD


Masse rart // Kommentarer 0

Jeg er nok tilbake. Jeg greier bare ikke å ta meg pauser. Hver gang jeg prøver så må jeg plutselig få en blogg ide og derfor starter jeg og blogge. xD.

Fra nå av skal jeg skrive en historie jeg har laget selv ^^ jeg skal prøve å skrive ny episode hver uke. Skal skrive første episode i dag eller i morra. :D

I think i shall take me a break from blogging. . .


Masse rart // Kommentarer 4

Haaiiii. Jeg tror jeg skal ta meg en pause. Jeg er tilbake i Norge fra Tyrkia. Det var deilig å være der. :D Menmen jeg trenger en pause fra alt den bloggingen. Tror ikke det blir en lang pause. . . Håper ikke det blir det. Jeg skal ha et innlegg om hva jeg har kjøpt fra Tyrkia etc. . . Men det blir nok om noen dager. Altså dette betyr at jeg tar meg en blogg pause i bare noen dager. Så blir det nok full blogging igjen. ^^

Da snakkes vi. Bye bye ~~

Kjeder livet av meg ~!


Masse rart // Kommentarer 0

OMG ! Her sitter jeg i Tyrkia og kjeder meg. Er det mulig. Jeg har liksom en ferie naa og jeg har ikke noe aa gjöre derfor sitter jeg paa pcen. Höres helt teit ut. Skulle dra til byen men kan ikke dra alone. Fordi jeg ikke kjenner stedene her som kusina mi gjör. Jeg skulle dra med kusina mi men hun har enda ikke kommet. Hun var her for ca 2 timer siden. Hun fikk vondt i magen og gikk hjem. För hun gikk sa hun at hun skulle komme tilbake og at vi skulle dra naar hun kom tilbake. Men det var for 2 timer siden. Lurer paa om hun har glemt at hun skulle til byen sammen med meg. Ý dag skal en av tantene mine tilbake til Norge. Husker ikke naar de maa vaere paa flyplassen. Jeg vet heller ikke om jeg skal vaere med dem til flyplassen ogsaa tilbake. vis jeg drar til byen i dag skal jeg kjöpe masse ting og tang som jeg vil ha. Jeg maa ogsaa kjöpe til Esra(lille söstra mi) Pappa skal kjöpe masse leker til Esat(lille broren min) BLAH BLAH BLAH ! Dette har jo ikke noe med dette innlegge aa gjöre ~! KJEDER LÝVET UT AV MEG ~!

MY DÝNER TODAY


Masse rart // Kommentarer 1

Hello. Som dere vet er jeg i Tyrkia . . . enda. Jeg og kusina mi spiste our diner som var alt det du ser paa bildet under. :) Ser det ikke godt ut ? YUMMY !Gjeste innlegg by my little brother(4år) xD


Masse rart // Kommentarer 3

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkgn mj hgnkjjioåkvg vgh-j kiijgffb  ttkouuubnhb,99 n nmnb  å1ujjuujjjb  nhjh,frj.eeididifioyupohlhkohiiuyiu yii9yyiouy9ylm ou87kfvcf fvdveededdedejyjdied  x  sgghjjjjjjjjjjjj  j jjjj.jjtg.g.-cfhbrfthyhyhducd ur4 o8rgvhifv.kihddnikllo ploopiolklkooikkoikmokolklopikookkooipok.ilooiikolokoopoooooooo-o oooo oogtotrortfor44odewedoyhkottvfdooooooooo oo o oOOOOOOVDEXM,L,LOPKjokik0ipkkoiiikki i0pikkkiok0k i o0iidsc0dxd8ui rttu3lup0iojuoiiiokookp,lkokooo,ko,o,oplkokppdsosxodxdweosxzswsoxrfokvgocoko  opsfsm qefdcrtfv frrrrtg fgyuloghgtfdpulnkjkh-uIHIUHJJNIKJJVIIKIJJIOIOKKKKKIKIOI O IIKJOJ IKI KIIUOKJIKJK KKJJ JJKJK

omg so damn cute :D


Edit FAIL ! -.-''


Masse rart // Kommentarer 1

At det går ann !!!! Jeg skulle liksom lage et bilde til . . . umm. . . . ehh. . . . en som ville ha et fanfiction bilde. Jeg hadde redigert alt på en OK måte. Plutselig fikk jeg lyst til å prøve en rød sløyfe på jenta. Men det ble ikke som jeg hadde tenkt. Jeg kunne ikke flytte på sløyfen heller ikke slette den. -.-'' Så. . . Da bare lagret jeg bildet og tenkte for en IDIOT jeg er ! Hvorfor skulle jeg prøve en rød sløyfe på jenta, når hun ikke trenger det !!!! -.-''

Jaja jeg brukte noe med 30 minutter på bildet. (30 minutter med pause)

 Ser du hva som er galt her ? ? :P

Lørdag


Masse rart // Kommentarer 2

Denne uken var kjepme SLOW ! Jeg er så glad det er helg. Som vanlig pleier helgene å være over kjempe fort. Vil ikke tilbake til skolen. !!!! Det er ikke lett å være 10 klassing. Jeg tenkte alt ville være som det var i 9 klasse, men nei da som vanlig i was wrong. Skal ikke på skolen på Tirsdag fordiiii det er eid !! YEAH ~!

Hvordang går skolen ? ? Hvilken klasse går du i ?

SORRY SORRY SORRY SORRY


Masse rart // Kommentarer 0

Hei. Nesten en uke siden jeg har blogget. SORRY for that. Jeg er en 10 klassing nå og har masse å gjøre, alstså da mener jeg lekser + jeg prøver å ha keep in touch with friends, og da har jeg ikke masse tid igjen for å blogge. Men jeg har ikke tenkt til å slutte selv om jeg går i 10 klasse. Å blogge er kjempe gøy. Um. . . synes jeg da ^_^ Det er derfor jeg skal blogge. Neste innlegg skal jeg skrive litt om dagen min i dag. :)

Sminke, Veske etc. . . . .


Masse rart // Kommentarer 1

Hei. I dag gikk jeg, Esra og kusina mi til Stovner senter og gikk litt rundt. Før vi gikk til Stovner senter kom hun hjem til oss. Hun hadde tatt med seg ting og tang hun ikke ville ha. Hun spurte om vi ville ha dem. Vi sa ja takk. Det var jo fine ting.

Her er bilder av tingene hun ga meg :)

Hva synes du ? :)

Trenger noe å blogge om !


Masse rart // Kommentarer 2

Hei hei :)

Jeg har ikke noe å blogge om i dag. (without this innlegg) Jeg vil blogge masse fordi jeg digger å blogge. Jeg lurer på hva du vil lese om ? ? Fashion, Hot or Not, Vs, etc . . . .

Her kan du laste ned den :)


Masse rart // Kommentarer 7

Du kan laste ned Make up photoshop HER. Det er også 4 andre photoshop der som er til masse rart som jeg ikke vet helt noe om enda.

Det er denne her du skal laste nedLegg igjen en kommentar om du laster den ned / Om du skal laste den ned. :) 

Me with fake Make up :)


Masse rart // Kommentarer 1

Det ser ikke ut som ekte jeg vet. Menmen jeg er helt ny på make up photoshop så. . . jeg blir nok bedre etterhvert. Anyway her er mitt første bilde som jeg har rediger make up på. Hva synes du ?

Chinese Make-up Photoshop


Masse rart // Kommentarer 4

Jeg har lastet ned chinese photoshop. Jeg har tatt og rediger et random bilde av meg selv og den ble så fin. Det går an å redigere sminke på den. yeey. Nå blir jeg kjempe flink til å sminke mine bilder. xD Jeg husker ikke helt hva siden het. (Fodi en venn sendte meg link og jeg bare lastet ned med en eneste gang. Jeg kjøner en god del av denne photoshop selv om jeg ikke kan lese chinese. De viser hva og hvordan du skal gjøre det på noen bilder og resten kommer av seg selv. :D Skal finne linken igjen sånn at dere kan også laste den ned. ^_^Vil dere ha denne photoshop(en) ? ? 

Nom Nom :3


Masse rart // Kommentarer 6Mmm. . Det ser så godt ut.
Får du lyst på noe av det ? ?

Are you ready for school ? ? ?


Masse rart // Kommentarer 5

Er du klar til å starte på skolen igjen ? ? Well. . . det er jeg. For i år skal jeg starte i 10 klasse. Det kommer nok til å gå fort over med skole året igjen. Jeg synes 8 klasse bare var som noen uker også ferdig. Det samme var 9 klasse også bare at det ikke var så fort. Jeg både gleder meg og gruer meg. Gleder meg fordi jeg har tenkt å være en NERD i år. Jeg har ikke gjort no særlig lekser i hele mitt liv. But this year i'm gonna change~! Når skolen starter kommer jeg til å blogge litt mer. Fordi da får jeg mere å skrive om. Kanskje jeg til og med skriver om hvor BITCH læreren min er og hvor meget jeg vil at hun skal få assen pult av~! neida jeg kommer sikkert til å rote meg bort i noe stort, og jeg havner sikkert med å snakke med læreren. Skal prøve å ungå det. Jeg tror jeg har glemt meg bort og bare skrivet bla bla igjen -.-''

Anyway are you ready for school ? ?

I'm a PABO ~!


Masse rart // Kommentarer 3

Ja dere leste riktig. Jeg er en ekte PABO~!. (Til dere som ikke vet hva Pabo betyr. Pabo betyr dum på koreansk) Jeg lekte smart og ryddet i skapet mitt. Jeg fant et skjørt som var nesten helt lik den på bildet. Jeg så på det og tenkte Jeg kommer NEVER EVER til å bruke denne så jeg kan kaste den. Jeg la det i en pose sammen med andre klær som jeg ikke ville ha, fordi jeg følte at jeg ikke kommer til å bruke dem. Jeg er så dum ! ! ! !

MEN ! ! ! Jeg er helt sikker på at jeg ga posen til mamma og hun pleier å sende alle klærne, som jeg og søstra mi ikke bruker til barn i Tyrkia.(Landsbyen der mamma kommer fra) Jeg er ikke helt sikker om den posen er her i Norge enda. Ca 1 eller 2 uker etter at jeg hadde gitt posen til mamma sa pappa at han skulle reise til Tyrkia om noen dager. Kanskje mamma har gitt pappa posen med klærne mine ?? Håper ikke :O UFF. . . Jeg er så DUM ! ! !

Har du gjort noe også angret ? ?


Right now i'm . . . . .


Masse rart // Kommentarer 8

Right now i'm trying to find a job. Jeg søker på masse rart.(som handler med å finne job OFC) Jeg skulle ha finnet jobb for kjempe lenge siden menmen det er jo ikke så lett som man tror. Før så tenkte jeg hvorfor sier de at det er vanskelig å finne jobb ? ? Men nå vet jeg svaret. Det er mange som trenger jobb ikke bare en, og en av de mange blir den som får jobben. Buuhuu ~! Jeg trenger penger og det betyr at jeg trenger jobb. Jeg har tenkt å spørre hun som er sjefen på Big bite her på Stovner. Fordi jeg kjenner henne. MEN ! Både hun og jeg liker ikke hverandre. Hun ser ut som en BITCH ! En gang så traff jeg henne sånn plutselig i H&M, Jeg smilte til henne.(Et smil som liksom er et hei) Hun bare så på meg og ignorerte smilet mitt. Det var da jeg tenkte OMG for en BITCH hun er~! Menmen selv om jeg vet at hun kommer til å si nei til meg skal jeg uansett spørre henne. Kanskje hun vil si ja ? eller kanskje ikke det ! -.-'' Menmen. . . bare jeg får jobb med bra lønn. Hvis jeg skaffer meg en jobb og får bra lønn kommer jeg kanskje til å ha konkuranse på bloggen. MEN BARE KANSKJE~! :P

 

Kunne ønske det var mine penger :OTrenger du penger ? ? eller skal jeg si jobb ? ?

Hey Ønsk meg lykke til :O 

Spørsmålsrunde :)


Masse rart // Kommentarer 12

Hei. Jeg har ikke hatt en spørsmålsrunde til nå. Dette er første gang jeg har spørsmåsrunde og jeg er litt usikker på hvordan jeg kommer til å svare på dem. Hvis det blir mange spørsmål så lager jeg sikker en video(vis jeg lager en video kommer det til å bli min første videoblogg). Jeg kommer til å svare på alle spørsmålene etter 1 uke. Jeg kommer til å blogge som vanlig selv om jeg har spørsmålsrunde. Så . . . Da er det bare å stille spørsmål :)

Det KLØØØØR~!


Masse rart // Kommentarer 0

Jeg hater MYGG~! :(

Jeg prøver å ikke klø på det. Har ikke rørt den i dag. 

Ice cream with cookie


Masse rart // Kommentarer 1

I går spiste jeg ice cream nOmnOm♥ Jeg ville ha i litt cookie, fordi jeg tenkte at det kunne smake godt OG jeg hadde reeettt~! :D Det smakte kjempe godt.


Ikke et kjempe fint bilde men jaja . . .det er bare dette bildet jeg har :P

Japanese


Masse rart // Kommentarer 3

Jeg har startet med å lære meg japansk for 2 dager siden. Jeg kan noen ord nå. Jeg tenkte jeg kunne starte å lære meg japansk fordi jeg kommer 75% til å studere i Japan sammen med Fatemeh. Jeg gleder meg så sykt~! :D Kan nesten ikke vente til den dagen kommer.

Key


Masse rart // Kommentarer 0

Jeg likte bare K ikke resten. ><

 
PSST. . . . !


Masse rart // Kommentarer 0

PSST. . . ! Hey DU~! Ja du som leser innlegget. Kjeder du deg ? Har du ikke noe å gjøre ? Da kan du lese Theeeme's blogg. Hun har en kjempe fin blogg. Hun blogger om . . . Ja. . . litt av hvert. :) PS Hun er morsom :D  Menmen take a look at her blogg. Hvis dere legger igjen 1 kommentar på bloggen hennes blir hun kjempe glad. (Hun blir ikke glad fordi hun ikke pleier å få kommentarer. Det jeg mener er at hun blir nok glad for en kommentar, og kommenterer sikkert tilbake) :D

 

Kraftig eksplosjon i OSLO !!


Masse rart // Kommentarer 0

Området rundt regjeringskvartalet og Akersgata ser fredag ettermiddag ut som en krigssone, etter at det gikk en kraftig eksplosjon.

En voldsomt eksplosjon rammet ved 15.20-tiden i dag Regjeringskvartalet midt i Oslo sentrum.

Politiet bekrefter i en pressemelding klokken 16.48 at det er døde og skadede i forbindelse med ekplosjonen.

Store deler av Oslo sentrum er evakuert, og politiet oppfordrer publikum til ikke å oppholde seg i Oslo sentrum. Politiet ber også om at pulbikum begrenser bruken av mobiltelefon, skriver de i en pressemelding.


Store deler av regjeringskvartalet ser ut som en krigssone. Det ligger fortsatt skadde i området, og folk fraktes vekk av redningsmannskapene. Umiddelbart etter eksplosjonen kunne man se en livløs person hengende ut av et vindu. Menn og kvinner dekket av blod tok seg ut av de rammede bygningene.

Utenfor Finansdepartementet satt flere personer fullstendig tildekket i blod. Minst ett lik lå tildekket av et blodig teppe.

Flere av de skadde som ble kjørt bort av ambulanser hadde tilsynelatende svært alvorlige skader.

Mange skadet

Det velter fortsatt røyk ut av bygningene på stedet.

Bygningen som huser blant annet statsministerens kontor er påført store skader.

Mange personer er skadet etter den voldsomme eksplosjonen.

Hele Regjeringskvartalet er knust - hele bygningen er smadret fra topp til bunn.

Nytt design


Masse rart // Kommentarer 1

Yeey~! Endelig har jeg et NYTT og FINT design Jeg har ikke designet det~! (Bare så dere vet det) Um. . . jeg har refreshed designet, og nå trenger jeg bare en header som passer. Etter at jeg har skaffa meg en header skal jeg blogge mer om ting og tang jeg liker, ønsker meg, music jeg hører på, og masse mer. 

Da er jeg tilbake~! :D


Masse rart // Kommentarer 0

HeiHei :D
Jeg er tilbake. Sorry for at jeg ikke har blogget på en stund. Menmen . . . nå er nå og det som er jo bra er at jeg skal blogge igjen :D 

I'M BACK FOR SURE~!

B44EVER


Masse rart // Kommentarer 0

Heeiiii på deg^^
Jeg og 3 andre venner har laget en danse gruppe^^ vi kaller oss for B44EVER
B44EVER mean Be Four For Ever ~!
Hva synes du om navnet ? ? :D

Vi har en side på facebook :)
http://www.facebook.com/pages/B44EVER/125804914169325?ref=ts

her er et bilde av oss i B44EVER

Har byttet designet (AGAIN)


Masse rart // Kommentarer 1

Jeg har byttet designet igjen~!
Men jeg likte den andre bedre . . . jeg byttet fordi det andre designet hadde ikke kommenter link på. . . (hope you understand what i mean) Det designet jeg har nå er også fint . . . synes jeg^^
Skal lage header til meg og finne et profil bilde som jeg kan bruke . . .

Var ikke på skoelen i dag~! så jeg har vært på pc'en min helt til nå . . skal ta en pause snart . .

Da var det egentlig alt jeg skulle skrive for nå . . . kommer sikkert til å blogge mer i dag^^ because akkurat nå er jeg en blogg nerd~! jeg får en feeling to blog much~! haha. . . .

I broke my SIM CART~!


Masse rart // Kommentarer 0

Heei~!
Fuck off~! I broke my sim cart~! my mom gonna kill me if she know that ~! hva skal jeg gjøre nå ?? jeg skulle ha tenkt meg om før jeg gjorde det ! men det bare skjeddeee~~!!
well. . . . det er ikke en big deal vis jeg ikke hadde saldo i den~! :P

menmen. . . . . it's over now T^T
Anyway nå kan jeg kjøpe meg et nytt kort :D
MEN !
Jeg hater å lære meg nytt nummer~! X(

jaja det var alt. . . . om dette . . . . :P

Gjesteinnlegg~! Eli~~! Wooot?Wooot~!


Masse rart // Kommentarer 0
Hei kjære lesere Eli her~!

Jeg(Eli) & tiffany kjeder oss ihjel T.T''

Vi ser på en film som heter noe med coach Cater ett eller annentxD

Men hana det var bare Taemin x3

Jeg(Eli) tror ikke jeg kan blogge mer(btw første blogginnlegg jeg ever har skrivd) xD forde jeg er redd for å bli catcha av hemma lærere x3 og de tar mobilen din(bokstavelig talt T.T) Hvis du blir catcha så får du ikke mobilen tilbake på lenge. . . Jeg vet det er trist x(

Bye byee kjære lesere~~!

Music saves my soul ~!


Masse rart // Kommentarer 2
Tagalog


Masse rart // Kommentarer 0

Ui=Heeei !
I det siste er jeg så crazy etter å lære tagalog. Får du som ikke vet hva tagalog er ! Tagalog er språket de bruker i Fillipinene ~!  Jeg vet ikke helt hvorfor jeg vil lære meg set språket mens jeg er en stor Kpop(Korean pop) fan Jeg har prøvd å lære meg koreansk men det var ikke så lett så jeg tenkte <<OK NEVER MIN I CAN'T LEARN KOREAN IT'S TOO HARD FOR ME !>> men nå er jeg så crazy etter å lære tagalog ~! Jeg synes at det er et lettere språk enn koreansk

Jeg lærer meg tagalog online
Det er mange pinay'er og pinoy'er som har spurt om de kunne lære meg tagalog online ~! jeg svarte OFC ja til alle sammen jo flere jeg kan lære fra jo fortere blir jeg better to know/understand tagalogPaalam = Ha det :)

Jeg har skaffa meg en ny header !


Masse rart // Kommentarer 1

Helluu !
jeg har skaffa meg en header ! (hadde ikke en før)Personene på headeren er meg <--- og Dumbo ---> 
Jeg fail'a mange ganger før jeg fikk laget denne !
Men nå er den jooo endelig ferdig ! Jeg er så tired og sleeply ! going to fall asleep soon ~!

Anyway hva synes du om headeren ?

Ny video ~!


Masse rart // Kommentarer 0

Heeii
Etter at pappa har reiset har jeg ikke gjort noe annet en å være på logget på facebook, twitter og interpals. Jeg har også laget en video  

Videoen er på youtube jeg tenkte jeg kunne ha den på bloggen min kanskje noen får lyst til å se på sen (håper jeg)
well... ellers har ikke jeg gjort noe spesielt

Her er vidoeen !

 

I hope U like it !
vis du har youtube bruker kan du like og/eller kommentere.

 

Halloo !


Masse rart // Kommentarer 0

Heihei^^
jeg vet jeg vet.. ! jeg har ikke blogget i flere dager ! ok da ! uker !
well.... jeg er ikke en super god blogger !

siden faren min skal reise kan jeg blogge ofte  !
Når pappa ikke er hjemme kan jeg blogge ! hahahahahaaa

Jeg skal til The planet for å se hvordan det er på street dance ! jeg har vil starte med street dance ! ! !
jeg bare elsker å danse men jeg vet ikke om tørr å danse sammen med andre folk som jeg ikke kjenner X_X''

NO PICTURE BECAUSE I'M AT SCHOOL !

Jeg blogger sikkert igjen men vet ikke når !

Hadeee~~~+ Legg til som venn

ARKIV


August 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011KATEGORIER


Blogg
Bloggdesign
Gjeste Innlegg
Happy Birthday
Hjelp
Keeping Our Promise
Kpop
Liker/Liker ikke
Macros
Masse rart
Movie/Drama
Music
Spørsmål
Tokyo Fashion
Ulzzang(s)
Venner
vs
YouTube Videos


Designet er laget av hanne ©
hits