SHINee World -

Do you like KPOP ? ? ? Vet du ikke hva det er ? ? TRYKK SÅ FÅR DU VITE HVA DET ER (^_^)


Kpop // Kommentarer 1

Kpop er Koreansk musikk. Vær så snill å ikke tenk "Oh. . . ikke noe jeg vil vite noe om" Kpop er faktisk kjempe bra musikk. Jeg har noen venner som ikke gidder å gi Kpop en sjanse fordi jeg, Jenny og Elena er så inn i Kpop od det er ikke de. De til og med sitter en annen sted når vi spiser.

Ok Ok . . . Nå må jeg ikke glemme meg bort å snakke om det som skjer i livet mitt pga Kpop. (Det er ikke negative ting som skjer i livet mitt pga Kpop ;D bare så dere vet det xD )

Kpop kjendiser synger også litt engelsk. Noen Kpop grupper og kjendiser har engelske sanger. Dere som hører på Jpop eller Jrock har sikkert hørt om Kpop. Mange av sangene til disse Kpop gruppene/kjendisene blir også oversettet og synget av dem i japansk version.

Kpop ? Det finnes både Sør Korea og Nord Korea. Hvilken av disse landene tilhører denne Kpop ?

Den tilhører Sør Korea. Fordi jeg har hørt at det ikke er lov med TV, Nett, Å reise ut av landet sitt og masse sånne strenge lover som gjelder i Nord Korea.

Jeg vil høre på Kpop. Hvilken grupper er det som synger litt engelsk i sangene sine ?

Vis du er ute etter kjendiser/grupper som har litt engelsk i sangene sine kan jeg nevne noen som jeg vet om : Girl's Generation(også kjent som SNSD), MBLAQ, BoA, Wonder girl's, 2NE1, Big Bang, G-Dragon, Rainbow, SHINee, FT Island, JYJ, B2ST(også kjent som Beast), UKISS, Kara, SISTAR, Super Junior, 4Minute og T-ara.

Der har du noen Kpop grupper som har litt engelsk i seg .:)

Hvilken grupper/kjendiser lager engelsk version av sangene sine ?

Som jeg vet om har Girl's Generation laget en ny sang som heter The Boys. De har den i koreansk version de har den også i bare Engelsk versjon.

2NE1 har noen sanger som de synger litt engelsk. Men de har også 1 sang der de bare synger på engelsk. Den heter Can't Nobody.  (Vis du skal søke på den husk også at du må skrive ENGLISH VERSION)

BoA har koreanske sanger med en god del engelsk i seg. F.eks : Copy & Paste eller Eat You Up.

JYJ har begge altså det vil si at de både har koreanske og bare engelske sanger. (Skal legge ut en sang av dem (Den som er engelsk OFC) )

Resten av gruppene har litt engelsk i seg og sanger i japansk versjon.

ENJOY IT :D

HER ER NOEN SANGER AV DE SOM SYNGER ENGELSK OG LITT ENGELSK.Girl's Generation (SNSD) - The boys 

 

2NE1 - Can't Nobody 

JYJ - Be my girl 

 

BoA - Eat You Up 

B2ST(Beast) - Beautiful 

MBLAQ - Mona Lisa 

 

Jeg tror dette er nok info. Hva synes du om Kpop ? ? Har du hørt om disse sangene eller Kpop før ? Har du lest Kpop mentions på twitter eller lagt merke til at det er Kpop LIKE sider på facebook ? ?

Fikk du svar på hva Kpop var ? ? ?  (:

BIG BANG WON !!!!!


Kpop // Kommentarer 0

YeeeY. Er så glad Big Bang want EMA. Jeg kan forsatt ikke tro det helt. Det er så AMAZING :D Tenk deg'a i mellom alle kjedisene som var der, av alle dem vant KPOP altså Big Bang. Jeg er så kjempe glad at jeg måtte bare få det ut på bloggen sånn at dere leser kunne lese det. :) Vis jeg har noen lesere igjen da (=_=?)

Her er en VIDEO av dem :D

 

I still cannot belive it. HAHAHA xD

naa skal jeg blogge igjen


Masse rart // Kommentarer 0

jeg tror ikke jeg kommer til aa skrive saa masse i dette innleget mitt fordi jeg er paa mobilen od da er det ikke lett for meg aa blogge spesielt naar jeg har tatt vekk norsk tastatur og har et engelsk tastatur pluss at mobben retter paa noen ord helt av seg selv derfor blir det kaaaoooosss med aa blogge paa mobben.  jeg skal prove aa ta pcen i morra saann at jeg endelig kan,starte fult med bloggingen. ^^

+ Legg til som venn

ARKIV


August 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011KATEGORIER


Blogg
Bloggdesign
Gjeste Innlegg
Happy Birthday
Hjelp
Keeping Our Promise
Kpop
Liker/Liker ikke
Macros
Masse rart
Movie/Drama
Music
Spørsmål
Tokyo Fashion
Ulzzang(s)
Venner
vs
YouTube Videos


Designet er laget av hanne ©
hits