SHINee World -

Gjeste innlegg by my little brother(4år) xD


Masse rart // Kommentarer 3

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkgn mj hgnkjjioåkvg vgh-j kiijgffb  ttkouuubnhb,99 n nmnb  å1ujjuujjjb  nhjh,frj.eeididifioyupohlhkohiiuyiu yii9yyiouy9ylm ou87kfvcf fvdveededdedejyjdied  x  sgghjjjjjjjjjjjj  j jjjj.jjtg.g.-cfhbrfthyhyhducd ur4 o8rgvhifv.kihddnikllo ploopiolklkooikkoikmokolklopikookkooipok.ilooiikolokoopoooooooo-o oooo oogtotrortfor44odewedoyhkottvfdooooooooo oo o oOOOOOOVDEXM,L,LOPKjokik0ipkkoiiikki i0pikkkiok0k i o0iidsc0dxd8ui rttu3lup0iojuoiiiokookp,lkokooo,ko,o,oplkokppdsosxodxdweosxzswsoxrfokvgocoko  opsfsm qefdcrtfv frrrrtg fgyuloghgtfdpulnkjkh-uIHIUHJJNIKJJVIIKIJJIOIOKKKKKIKIOI O IIKJOJ IKI KIIUOKJIKJK KKJJ JJKJK

omg so damn cute :D


Edit FAIL ! -.-''


Masse rart // Kommentarer 1

At det går ann !!!! Jeg skulle liksom lage et bilde til . . . umm. . . . ehh. . . . en som ville ha et fanfiction bilde. Jeg hadde redigert alt på en OK måte. Plutselig fikk jeg lyst til å prøve en rød sløyfe på jenta. Men det ble ikke som jeg hadde tenkt. Jeg kunne ikke flytte på sløyfen heller ikke slette den. -.-'' Så. . . Da bare lagret jeg bildet og tenkte for en IDIOT jeg er ! Hvorfor skulle jeg prøve en rød sløyfe på jenta, når hun ikke trenger det !!!! -.-''

Jaja jeg brukte noe med 30 minutter på bildet. (30 minutter med pause)

 Ser du hva som er galt her ? ? :P

Lørdag


Masse rart // Kommentarer 2

Denne uken var kjepme SLOW ! Jeg er så glad det er helg. Som vanlig pleier helgene å være over kjempe fort. Vil ikke tilbake til skolen. !!!! Det er ikke lett å være 10 klassing. Jeg tenkte alt ville være som det var i 9 klasse, men nei da som vanlig i was wrong. Skal ikke på skolen på Tirsdag fordiiii det er eid !! YEAH ~!

Hvordang går skolen ? ? Hvilken klasse går du i ?

SORRY SORRY SORRY SORRY


Masse rart // Kommentarer 0

Hei. Nesten en uke siden jeg har blogget. SORRY for that. Jeg er en 10 klassing nå og har masse å gjøre, alstså da mener jeg lekser + jeg prøver å ha keep in touch with friends, og da har jeg ikke masse tid igjen for å blogge. Men jeg har ikke tenkt til å slutte selv om jeg går i 10 klasse. Å blogge er kjempe gøy. Um. . . synes jeg da ^_^ Det er derfor jeg skal blogge. Neste innlegg skal jeg skrive litt om dagen min i dag. :)

Only Learned The Bad Things


Kpop // Kommentarer 2

Jeg greier bare ikke å stoppe å høre på den. Kanskje det er fordi . . . . . . . . . . Jeg vet ikke. >_<''

Sangen heter : Only Learned The Bad Things. Gruppa som synger heter : B1A4

Hva synes du om sangen ? Jeg likte den ikke første gang jeg hørte på den. Men jeg likte videon og derfor hørte jeg på den flere ganger xD Og nå bare LOVE IT <3 :)

Sminke, Veske etc. . . . .


Masse rart // Kommentarer 1

Hei. I dag gikk jeg, Esra og kusina mi til Stovner senter og gikk litt rundt. Før vi gikk til Stovner senter kom hun hjem til oss. Hun hadde tatt med seg ting og tang hun ikke ville ha. Hun spurte om vi ville ha dem. Vi sa ja takk. Det var jo fine ting.

Her er bilder av tingene hun ga meg :)

Hva synes du ? :)

Is Kaffe


Liker/Liker ikke // Kommentarer 3

Is Kaffe er noe av det beste jeg vet. What about you ? :D

Heart to heart VS I want you back


vs // Kommentarer 1

4Minute - Heart to heart

 

VS

 

Secret - I want you backTrenger noe å blogge om !


Masse rart // Kommentarer 2

Hei hei :)

Jeg har ikke noe å blogge om i dag. (without this innlegg) Jeg vil blogge masse fordi jeg digger å blogge. Jeg lurer på hva du vil lese om ? ? Fashion, Hot or Not, Vs, etc . . . .

Isadora


Venner // Kommentarer 1

Jeg trokke jeg vinner menmen just for fun. ^_^

 

isadorasample

Her kan du laste ned den :)


Masse rart // Kommentarer 7

Du kan laste ned Make up photoshop HER. Det er også 4 andre photoshop der som er til masse rart som jeg ikke vet helt noe om enda.

Det er denne her du skal laste nedLegg igjen en kommentar om du laster den ned / Om du skal laste den ned. :) 

Me with fake Make up :)


Masse rart // Kommentarer 1

Det ser ikke ut som ekte jeg vet. Menmen jeg er helt ny på make up photoshop så. . . jeg blir nok bedre etterhvert. Anyway her er mitt første bilde som jeg har rediger make up på. Hva synes du ?

Chinese Make-up Photoshop


Masse rart // Kommentarer 4

Jeg har lastet ned chinese photoshop. Jeg har tatt og rediger et random bilde av meg selv og den ble så fin. Det går an å redigere sminke på den. yeey. Nå blir jeg kjempe flink til å sminke mine bilder. xD Jeg husker ikke helt hva siden het. (Fodi en venn sendte meg link og jeg bare lastet ned med en eneste gang. Jeg kjøner en god del av denne photoshop selv om jeg ikke kan lese chinese. De viser hva og hvordan du skal gjøre det på noen bilder og resten kommer av seg selv. :D Skal finne linken igjen sånn at dere kan også laste den ned. ^_^Vil dere ha denne photoshop(en) ? ? 

½´ÆÛÁִϾî - Mr Simple


Kpop // Kommentarer 2

Jeg bare den nye sangen Mr simple. Jeg h©ªrer på den nesten hele tiden. Det er umulig å stoppe å h©ªre på den. Når f©ªrst har h©ªrt på den 1 gang vil du h©ªre  på den igjen og igjen og igjen, til slutt elsker du den. Just like me xD Jeg kan til og med en litten del av dansen. :D btw f©ªrste gang jeg h©ªrte på den tenkte jeg likte den ikke. Så fikk jeg lyst til å h©ªre på den igjen og igjen og igjen.

Hva synes du om sangen ?

Woah ~ Cool Shoes


Liker/Liker ikke // Kommentarer 3

Wooah ~ ¢¾
Must have the same shoes. They are so COOL. !

Nom Nom :3


Masse rart // Kommentarer 6Mmm. . Det ser så godt ut.
Får du lyst på noe av det ? ?

Tokyo Fashion #2


Tokyo Fashion // Kommentarer 2

49 Days


Movie/Drama // Kommentarer 0

49 days er en Koreansk serie.


  Min Ho ^                  Yi Kyung ^           Ji Hyun ^ (han som er bak Ji Hyun er han som sender sjeler til hell or heaven.)    Han Kang ^    In Jung ^
Ji Hyun havner i en bilulykke. Sjelen hennes går ut av kroppen hennes. Ji Hyun ser seg selv inn i bilen og kan ikke tro at hun i bilen faktisk er henne selv. Ji Hyun ser seg rundt. Hun merker at det er en mann som ser mot henne. Ji Hyun ser seg rundt. Mannen ser fakrisk på Ji Hyun. Det skjer noe og mannen blir borte. Hun drar til syke huset sammen med kroppen sin. I syke huset ser hun moren, faren, vennene og kjæresten sin. Etter en stund ser hun han mannen som var der bilulykken skjedde. Hun går til han og de snakker, mens mannen sender en annen skjel til den andre verden.(Altså til Hell or Heaven) Mannen sier at Ji Hyun ikke skulle død i dag.
Ji Hyun får 49 dager på seg for å få 3 tårer. Hvis hun greier det vil hun gå tilbake til kroppen sin. Ji Hyun bruker en dames kropp. Ji Hyun må late som om hun er Yi Kyung altså hun dama Ji Hyun låner kroppen til. Etter som dagene går blir sjelen til Ji Hyun svak. Yi Kyung merker at det er noen som lever med henne. Etterhvert så greier Yi Kyung å høre og se sjelen til Ji Hyun. Yi Kyung hadde en kjæreste som døde for 5 år siden. Etter at han døde hadde Yi Kyung levd helt grusomt. Yi Kyung's familie finner henne. Før de hadde funnet Yi Kyung hadde deres andre datter død. Btw Ji Hyun ser kjæresten sin(Min Ho) sammen med vennina si i et hotel rom. ~! :O 

Her er trailer

 

 

Dere burde se på den. Jeg og søstra mi så på hele serien og bare elsket den. :D

If i just could understand it


Tokyo Fashion // Kommentarer 1På Neo Tokyo selger de japanske fashion magazin(s) Jeg vil kjøpe en av magazin'ene der. Men det som er et problem er at jeg ikke kan lese japansk. Og de har det ikke på engelsk version. :(

Are you ready for school ? ? ?


Masse rart // Kommentarer 5

Er du klar til å starte på skolen igjen ? ? Well. . . det er jeg. For i år skal jeg starte i 10 klasse. Det kommer nok til å gå fort over med skole året igjen. Jeg synes 8 klasse bare var som noen uker også ferdig. Det samme var 9 klasse også bare at det ikke var så fort. Jeg både gleder meg og gruer meg. Gleder meg fordi jeg har tenkt å være en NERD i år. Jeg har ikke gjort no særlig lekser i hele mitt liv. But this year i'm gonna change~! Når skolen starter kommer jeg til å blogge litt mer. Fordi da får jeg mere å skrive om. Kanskje jeg til og med skriver om hvor BITCH læreren min er og hvor meget jeg vil at hun skal få assen pult av~! neida jeg kommer sikkert til å rote meg bort i noe stort, og jeg havner sikkert med å snakke med læreren. Skal prøve å ungå det. Jeg tror jeg har glemt meg bort og bare skrivet bla bla igjen -.-''

Anyway are you ready for school ? ?

I'm a PABO ~!


Masse rart // Kommentarer 3

Ja dere leste riktig. Jeg er en ekte PABO~!. (Til dere som ikke vet hva Pabo betyr. Pabo betyr dum på koreansk) Jeg lekte smart og ryddet i skapet mitt. Jeg fant et skjørt som var nesten helt lik den på bildet. Jeg så på det og tenkte Jeg kommer NEVER EVER til å bruke denne så jeg kan kaste den. Jeg la det i en pose sammen med andre klær som jeg ikke ville ha, fordi jeg følte at jeg ikke kommer til å bruke dem. Jeg er så dum ! ! ! !

MEN ! ! ! Jeg er helt sikker på at jeg ga posen til mamma og hun pleier å sende alle klærne, som jeg og søstra mi ikke bruker til barn i Tyrkia.(Landsbyen der mamma kommer fra) Jeg er ikke helt sikker om den posen er her i Norge enda. Ca 1 eller 2 uker etter at jeg hadde gitt posen til mamma sa pappa at han skulle reise til Tyrkia om noen dager. Kanskje mamma har gitt pappa posen med klærne mine ?? Håper ikke :O UFF. . . Jeg er så DUM ! ! !

Har du gjort noe også angret ? ?


Right now i'm . . . . .


Masse rart // Kommentarer 8

Right now i'm trying to find a job. Jeg søker på masse rart.(som handler med å finne job OFC) Jeg skulle ha finnet jobb for kjempe lenge siden menmen det er jo ikke så lett som man tror. Før så tenkte jeg hvorfor sier de at det er vanskelig å finne jobb ? ? Men nå vet jeg svaret. Det er mange som trenger jobb ikke bare en, og en av de mange blir den som får jobben. Buuhuu ~! Jeg trenger penger og det betyr at jeg trenger jobb. Jeg har tenkt å spørre hun som er sjefen på Big bite her på Stovner. Fordi jeg kjenner henne. MEN ! Både hun og jeg liker ikke hverandre. Hun ser ut som en BITCH ! En gang så traff jeg henne sånn plutselig i H&M, Jeg smilte til henne.(Et smil som liksom er et hei) Hun bare så på meg og ignorerte smilet mitt. Det var da jeg tenkte OMG for en BITCH hun er~! Menmen selv om jeg vet at hun kommer til å si nei til meg skal jeg uansett spørre henne. Kanskje hun vil si ja ? eller kanskje ikke det ! -.-'' Menmen. . . bare jeg får jobb med bra lønn. Hvis jeg skaffer meg en jobb og får bra lønn kommer jeg kanskje til å ha konkuranse på bloggen. MEN BARE KANSKJE~! :P

 

Kunne ønske det var mine penger :OTrenger du penger ? ? eller skal jeg si jobb ? ?

Hey Ønsk meg lykke til :O 

Ulzzangs #1


Ulzzang(s) // Kommentarer 5

Ikke glem at jeg har Spørsmålsrunde. Spør meg alt du vil vite om meg eller noe du lurer på.(bare det er noe jeg kan svare på xD) LINK TIL SPØRSMÅLSRUNDEN :)


Spørsmålsrunde :)


Masse rart // Kommentarer 12

Hei. Jeg har ikke hatt en spørsmålsrunde til nå. Dette er første gang jeg har spørsmåsrunde og jeg er litt usikker på hvordan jeg kommer til å svare på dem. Hvis det blir mange spørsmål så lager jeg sikker en video(vis jeg lager en video kommer det til å bli min første videoblogg). Jeg kommer til å svare på alle spørsmålene etter 1 uke. Jeg kommer til å blogge som vanlig selv om jeg har spørsmålsrunde. Så . . . Da er det bare å stille spørsmål :)

Har ikke hatt girls night på lenge


Venner // Kommentarer 6

Det er så lenge siden sist jeg hadde Girls night. Bare hvis pappa ikke hadde kommet så tidelig fra Tyrkia. Hvis han ikke hadde kommet kunne jeg hatt jente kveld med noen venner.(Selv om jeg ikke har så mange venner som er her i Norge i sommerferien) Nei nei . . . jeg kunne heller hatt Girls Week. :D Girls week seems much better than Girls Night. :D Synes jeg da.

WHY DAD ? ? Why did you come so early from Turkey ? ? ? Why not stay 1 or 2 years in Turkey ? ? ?

jaja . . . jeg får vell ha Girls week neste år. Eller nei det går ikke fordi jeg kommer 99% til å reise bort til Tyrkia.

He Was Cool


Movie/Drama // Kommentarer 2

Jeg har sett på en film som heter "He Was Cool" Jeg syntes filmen var helt ok å se på når man ikke har noe å gjøre. (Som meg jeg har nesten ikke noe å gjøre everyday~!) Jeg pleier å se på film når jeg ikke vet hva jeg skal blogge om eller hva jeg skal gjøre. Men i dag har jeg tenkt å lage Muffins :D (yeeeah endelig noe å gjøre xD) Skal lage muffins etter at pappa har kommet hjem. Hvorfor etter at faren min har kommet hjem ? ? ?  Det er fordi jeg ikke kan være på min egen pc ! ! ! ! fordi han sier jeg er på 24 timer~! som jeg ikke gjør. (Bare hvis han ikke hadde sakt noe om det hadde jeg sikkert vist hva jeg skal blogge om av og til (Fordi jeg leser andre blogger for å vite hva jeg kan blogge mer om osv. . .) )

Menmen . . . over til filmen :D
Det handler om 4 gutter som hjelper jentene når de blir tatt av noen PEDO folk. De 4 guttene er kjempe populære hos jentene. Det blir skrivet på nettet om de 4 guttene når de hjelper jenter. En jente leser innlegget og tenker de guttene er noen duster, så hun kommenterer noe styggt om en av de 4 guttene. Han leser kommentaren hennes og prøver å kontakte henne. Han ringer henne. Hun svarer og etter en liten stund får hun vite at det var han gutten hun skrev masse styggt om. . . . . . . .. . . .. . .. . .. . . Se Filmen den er bra :)

HUSK VIS DU SKAL SE PÅ DEN SKRIVE "He Was Cool Eng Sub"Miss my friends


Venner // Kommentarer 0

Jeg savner alle mine venner. Kunne nesten ønske at skolen starta neste uke. (okeey okeey . . . kanskje ikke det men fikk så lyst å skrive det) Sommerferien er over snart. Noe så dårlig. Men det som er så gøy med skole er at du ser vennene dine hverdag untatt helgene.

Gleder meg litt til skolen starter fordi jeg skal se vennene mine igjen.

Det er noen bilder jeg lett kunne finne frem. Skal legge ut flere en annen gang :)

Miss YOU ALL <3 :)

Det KLØØØØR~!


Masse rart // Kommentarer 0

Jeg hater MYGG~! :(

Jeg prøver å ikke klø på det. Har ikke rørt den i dag. 

Ice cream with cookie


Masse rart // Kommentarer 1

I går spiste jeg ice cream nOmnOm♥ Jeg ville ha i litt cookie, fordi jeg tenkte at det kunne smake godt OG jeg hadde reeettt~! :D Det smakte kjempe godt.


Ikke et kjempe fint bilde men jaja . . .det er bare dette bildet jeg har :P

Japanese


Masse rart // Kommentarer 3

Jeg har startet med å lære meg japansk for 2 dager siden. Jeg kan noen ord nå. Jeg tenkte jeg kunne starte å lære meg japansk fordi jeg kommer 75% til å studere i Japan sammen med Fatemeh. Jeg gleder meg så sykt~! :D Kan nesten ikke vente til den dagen kommer.

Skal lære meg denne dansen


Venner // Kommentarer 0

Jeg har kjempe lyst til å lære meg Dansen til So Nyuh Shi Dae av Girl's Generation(SNSD). Men Girl's Generation er jo 9 personer, og jeg er bare 1(4EVER ALONE) T^T. Jeg har tenkt å spørre noen venner om å joine å danse sammen. Jeg håper de svarer "JA". Jeg har skrivet opp noen av vennene mine, som jeg skal spørre. (Valgte dem fordi de også like kpop eller liker å danse). Det som er litt dårlig er at jeg kommer til å bruke tid å lære meg dansen, fordi det ikke er noen videor på youtube som viser hvordan jeg kan lære dansen. ><. derfor skal jeg laste ned denne danse coveren til en japansk danse gruppe som kaller seg for PRSD. De er SONE alle sammen. That's amazing :D (SONE=Big fan of Girls'Generation/Hvis du er en big fan av Girl's Generation så blir du kalt for SONE) Lille søstra mi er en SONE. Jeg er også en SONE og en SHAWOL. (SHAWOL=Big fan of SHINee/Hvis du er en big fan av SHINee blir du kalt for en SHAWOL).

Her er danse videon :) ~ENJOY~ 

 

Ser dansen vanskelig ut ?

Photoshoot


Venner // Kommentarer 0


Tokyo Fashion


Tokyo Fashion // Kommentarer 6

Her er noen bilder av folk i Japan, som kler på seg klær som ikker er så vanlig å gå med, her i norge.(ellers skal jeg si Europa) Hvis jeg drar til Japan skal jeg kle meg som disse jentene. xD Mange her i Norge/Europa synes det ser rart ut eller noe sånt, men  i don't care because i like it, og det er jo det som er viktigst. :D ENJOY The Tokyo Fashion

Hva synes du ? ? ? ? Ville du gått rundt som en av de jentene her i Norge/Europa ? ? ? Hvilken likte du best ? ? ?

Jeg skal starte med. . . .


Bloggdesign // Kommentarer 1

Jeg har tenkt på å ha HTML koder på bloggen min i flere uker nå. Jeg har bestemt meg for å legge ut HTML koder, for de som trenger dem. Vis du trenger noen HTML koder, så kan du bare spørre meg. Hvis jeg vet hva HTML koden er til det du vil, kan jeg blogge om det.

 

Men nå må jeg bare tenke på hvilken kode jeg skal starte med. :D

Happy Birthday Tiffany Hwang Unnie &lt;3


Happy Birthday // Kommentarer 0

Happy Birthday Tiffany Unnie <3(Unnie=store søster) Saranghae yo unnie. :D Tiffany har fylt 22 år i dag. Gratulerer med dagen unnie. :) <3<3<3<3Hva synes du ?


Liker/Liker ikke // Kommentarer 4

Hei. Pappa har vist meg og resten av familien et fint hus(i Tyrkia) som han vil kjøpe. Jeg syntes det så kjempe koselig ut, derfor vil jeg blogge om det. Well. . . . Jeg har ikke så masse å skrive om huset, men jeg har noen bilder. De er nesten helt like bilder. Jeg fant ikke noen andre. -.-'' Huset er ikke bygget ferdig enda.

 

Her er noen bilder :)Hva synes du ?

Key


Masse rart // Kommentarer 0

Jeg likte bare K ikke resten. ><

 
+ Legg til som venn

ARKIV


August 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011KATEGORIER


Blogg
Bloggdesign
Gjeste Innlegg
Happy Birthday
Hjelp
Keeping Our Promise
Kpop
Liker/Liker ikke
Macros
Masse rart
Movie/Drama
Music
Spørsmål
Tokyo Fashion
Ulzzang(s)
Venner
vs
YouTube Videos


Designet er laget av hanne ©
hits