SHINee World -

The Last Emperor


Movie/Drama // Kommentarer 12

Så på The Last Emperor i dag, sammen med resten av klassen. Filmen var ikke så kjedelig som jeg trodde den var. 

Har du sett den før ?

BEAUTIFUL GIFT !


Venner // Kommentarer 2

(I have a translator on the left side, use it if you can't understand Norwegian)

Jeg tror jeg kommer bare til å blogge hver fredager, lørdager og søndager. Why ? Fordi pappa kommer tilbake fra Tyrkia i dag. Når han kommer får jeg ikke lov til å være på pc-en. Som jeg har sagt før jeg har skulket tyrsk timene mine. Når jeg akkurat hadde fått lyst til å blogge hver dag, skjer noe som dette. (-__-)'' 

Anyway, jeg har fått en gave fra en vennine av meg, som heter Sandra. Jeg ble så sjokkert når hun sa at hun hadde laget en gave til meg. Jeg ble selvfølgelig kjempe glad. Jeg har takket henne flere ganger, føler at det ikke er nok så jeg har tenkt å lage noe til henne. Skal ikke nevne hva jeg skal lage her på bloggen. Er litt redd for at hun skal lese dette innlegget. Haha. 
Det er en stunn siden jeg har fått denne, sånn ca 2 uker.  

Jeg glemte å si at hun lever i USA og at jeg alrdi har sett henne face to face. Dette er andre gang at jeg får gave av en som lever i et annet land enn Norge. 

Jeg ble kjent med Sandra på twitter for flere månder siden og har enda kontakt med henne. (Her er twitter brukeren til Sandra). Føl fri til å gølge henne på twitter. Hun er kjempe hyggelig person. :) 

Syns du ikke hun er flink ? :) 

THANK YOU SO MUCH SANDRA ! 사랑해 ! ♥♥♥ (^.^) 

 

Study Abroad


Masse rart // Kommentarer 2

Jeg har tenkt å studere i utlandet. Jeg har hatt lyst på dette i 2 år nå. Jeg skal reise bort til Korea for å studere. Jeg håper på Seoul og ikke Mokpo. Jeg har jo enentlig ikke noe imot Mokpo. Det er bare det at, Mokpo er så langt unna Seoul. Jeg vil studere i Seoul fordi jeg liker den byen. Jeg kan jo litt om Seoul og ikke noe om andre byer. Det er ikke den eneste grunnen. Kpop kjendiser pleier å gå ut når de får tid, akkurat som vanlige mennesker. Det jeg prøver å si er at jeg kanskje kan være litt heldig og se en eller to kjendiser. Seoul fordi, det er større sjanse for meg å møte min favoritt kjendis i Seoul enn F.eks. i Mokpo. Trenger jeg egentlig å si noe mer om hvorfor jeg vil studere i Seoul ? Tror det holder.

På kartet under, kan dere se hvor lang avstanden er mellom Seoul og Mokpo. Noen som (kjenner en eller flere som) har studert i utlandet før ? Vil du også studere i utlandet.? Hvorda/ Hvilket land ?  :)

I have joined a contest !


Venner // Kommentarer 0

Premien er hårfarge ! :D :D 
Do you like One Direction ?


Music // Kommentarer 0
"To You"


Kpop // Kommentarer 0

English

Finally Teen Top released their new MV. Actually I saw it earlier today and didn't blog about it before now. (>.<)

Their new song "To You" is a nice song ! I love it ! What I like about Teen Top is that they really care about their fans. . . well that's my opinion,. . . . haters would probably call them selfish gays. (-.-)

Norsk

Den nye videoen til Teen Top har kommet ut ! Jeg så det i dag tidling men gadd bare ikke å skrive om det før nå. (>.<) 

Den nye sangen "To You" er så bra ! Digger den ! Det jeg liker med Teen Top er at de virkelig bryr seg om fansene sine. . . . vell det er ihvertfall min mening . . . hatere ville sikkert sagt at de er  homser som er selvdiggere. (-.-)

Her er et bilde av alle medlemmene i Teen Top med navn. 

Here is a picture of every member of Teen Top with names. 
What do you think about the song ? :)  

3 Kjempe fine smykker fra Dobb.no


Masse rart // Kommentarer 1

Helluu. 

Jeg har vært innom bobb.no og sett litt på smykker der. Jeg fant 3 smykker jeg likte der og tenkte at jeg kunne blogge om dem. 

Klikk på bildet for å komme til siden !!!

Nå 30 KR(Før 99 KR)

Nå 27 KR(Før 89 KR)

Nå 42 KR(Før 139 KR)


Som du ser er det salg akkurat nå. Kanskje du finner noe du vil ha som er på tilbud. :)

Hvilken likte du best ? 
 

Gonna Buy This, What Do You Think ?


Kpop // Kommentarer 0

English

I'm going to buy SHINee headset. The SHINee headset is so nice. I just love that SHINee headset so much. Hihihi. I have tried to find this headset for a while now. Finally I found it ! Gonna buy it this friday. I'm looking forward for it.

What do you think about the SHINee headset ? (^.^)

Norsk

Skal kjøpe SHINee headset. Den er så fin. Jeg bare elsker den. Hihihi. Jeg har prøvd å finne den headsetten en god stund nå. Jeg fant den endelig ! Skal kjøpe den på Fredag. Gleder meg som bare det.

Hva synes du om SHINee headsettet ? (^.^)
OMG ! WOOOOW !


YouTube Videos // Kommentarer 1

English

I was watching random videos on YouTube and then I found this video. After watching it I couldn't believe it. I won't tell more about this video cuz I want you to watch it and find it by yourself. I swear you will get shocked ! Well I did.

Norsk

Jeg så på random videoer på Youtube så fant jeg denne videoen. Etter å ha sett på den, kunne jeg ikke tro det. Jeg ville ikke si noe mer om videoen, sånn at dere kan se på den og finne ut av det selv. Jeg sverger du vil bli sjokkert  ! Det ble ihvertfall jeg.

Am I good at editing ?


Venner // Kommentarer 2

English

This is a picture I have edited all by myself. This picture actually look normal, doesn't it ? I actually was thinking of many things, when I edited this picture. Someone who can guess what this picture is trying to tell you ? Or much better do you know what the picture tells you ? If you do comment. :)

Norsk

Dette er et bilde jeg har redigert. Den ser vanlig ut, ikke sant ? Egentlig tenkte jeg på masse rart, når jeg redigerte dette bildet. Noen som kan gjette hva bildet prøver å fortelle deg ? Eller mye bedre, vet du hva det forteller deg ? Hvis du vet/kan gjette kommenter. :)
Jeg er en dårlig blogger ! :(


Blogg // Kommentarer 0

Hei. 
Jeg er ikke en flink blogger. Jeg husker før da jeg pleide å skrive nesten 3 innlegg hver dag. Jeg hadde en god del lesere men nå har jeg nesten ingen lesere. Er det så rart'a `? Jeg har jo ikke blogget på lenge. (>_<) 

Pappa har tatt pc-en min. Jeg hadde skipped tysk timene mine og han fikk en melding av læreren min om det. . . . . . . . . . . derfor har han pc-en min. (T-T) Akkurat nå er jeg på pc-en min fordi pappa er i Tyrkia og vet ikke at jeg bruker den. 

Jeg lurer på om det er enda noen som faktisk gidder å stikke innom bloggen min. Jeg tror jeg vet svare. (>_<) 

+ Legg til som venn

ARKIV


August 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011KATEGORIER


Blogg
Bloggdesign
Gjeste Innlegg
Happy Birthday
Hjelp
Keeping Our Promise
Kpop
Liker/Liker ikke
Macros
Masse rart
Movie/Drama
Music
Spørsmål
Tokyo Fashion
Ulzzang(s)
Venner
vs
YouTube Videos


Designet er laget av hanne ©
hits