SHINee World -

Ikke Helt Ferdig Enda ~ Trenger Hjelp !


Hjelp // Kommentarer 0

Ok nå har jeg prøvd alt jeg kan for å få skriften til å bli vanlig(ikke fet skrift). Som dere ser har jeg ikke greid å skifte skriften tilbake til det vanlige. Jeg tenkte å tilbakestille bloggen men da må jeg drive med alt på nytt og det har ikke jeg tid til. Fordi jeg har NORK TENTAMEN Torsdag og Freday ! :( 
Jeg kan ikke si jeg er flink med design og sånne greier med jeg prøver det beste jeg kan. Det beste jeg kan som ikke hjelper.( >_<'' )
Kan noen hjelpe meg ? :O

I need help ! :(


Hjelp // Kommentarer 1

Hello :)
Jeg tror jeg kommer til å blogge mer i år, men akkurat nå trenger jeg hjelp ! Jeg har fremføring på Onsdag og jeg har ikke PowerPoint på pc'en . . . . Jeg mener søstra mi har den ikke. Pc'en min er DØ ! Skal få en ny snart. Jeg vet ikke hvor snart. Jaja over til saken ! Jeg trenger hjelp ! Vet du hvor jeg kan laste den ned ? Jeg har søkt på google men da klikka pc'en. Hvis du vet hvor jeg kan laste den ned please kommenter ( skriv linken i kommentaren din )

Hva vil du jeg skal blogge om ? ?


Hjelp // Kommentarer 0

Heihei^^
Jeg har lyst å blogge så ofte jeg kan. It's not always i know hva jeg skal blogge om. :-/ Jeg tenkte at dere kunne si hva dere vil at jeg skal blogge om, siden jeg ikke vet hva jeg skal blogge om. Jeg kommer til å blogge mer om hvordan dagen min har vært, bare vis det ikke har vært en vanlig kjedelig dag for meg.

Circle lens (Help me to choose)


Hjelp // Kommentarer 5

Heii~!
jeg har tenkt  å skaffe meg circle lens men jeg er litt usikker på hvilken farge jeg skal ha. . . . jeg har velget 2 fine circle lens . . so. . . i need your help. . .which one should i choose ?

circle lens nr 1
eller

circle lens nr 2

which one would u choose ? ? ?

Hvor kan jeg få gratis design ?


Hjelp // Kommentarer 2

Heihei
Jeg vet at det ikker er mange som leser bloggen min menmen. . . . jeg skal blogge mer og mer sånn at flere leser bloggen min^^ Btw jeg har byttet designet mitt på bloggen min den er gansek fin synes jeg da. . .men problemet er at det ikke står kommentarer osv. . . .   Vet du hvordan jeg kan få det ?

Jeg kan ikke så masse om design redigerin osv . . det er helt AMAZING at folk greier å lage sitt eget design~! håper jeg også kan lage mitt eget design snart >.< trokke det blir snart menmen. . . . det tar tid å lære seg. . . 

JEG TRENGER DIN HJELP~!~!~!~!
vet du hvor jeg kan skaffe meg ett nytt design ? eller hvor jeg kan lære meg å lage mitt eget design ? Jeg har søkt på google men det kommer ikke noen fine blogg designer for de som har blogg på blogg.no

Vis du er flink til å lage blogg design. . . ..  Kan du lage et design til meg ?

+ Legg til som venn

ARKIV


August 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011KATEGORIER


Blogg
Bloggdesign
Gjeste Innlegg
Happy Birthday
Hjelp
Keeping Our Promise
Kpop
Liker/Liker ikke
Macros
Masse rart
Movie/Drama
Music
Spørsmål
Tokyo Fashion
Ulzzang(s)
Venner
vs
YouTube Videos


Designet er laget av hanne ©
hits