SHINee World -

Bør jeg slette bloggen min ???


Venner // Kommentarer 0

Jeg er litt usikker på om jeg skal slette bloggen eller ikke. Jeg tenkte at jeg kunne slette denne og lage en ny. Why ? Fordi jeg ikke blogger om noe her. Ikke det at jeg har en annen blogg. Jeg tenkte jeg kanskje vil få tilbake blogg lysten hvis jeg lager en ny blogg. Om jeg lager en ny blogg må jeg også drive med masse annet. . . som for eksempel : Design, Bilder og legge til venner. 

Jeg er sååååå usikker på hva jeg bør gjøre. Jeg vil gjerne fortsette med bloggingen, men siden jeg nesten ikke har noen lesere nå. . . . . . . . . . . . Ja. . . tror du vet hvorfor jeg vil slette denne bloggen og lage en ny en. :P 

 

Tired ~ Miss home !


Venner // Kommentarer 0

Har ikke blogget no særlig de siste ukene. Kanskje mer?
Jeg har ikke vært hjemme i flere uker nå. Savner ALT og ALLE som er i Norge. Det er ikke så mye igjen til jeg kommer hjem. Jeg har vært i Tyrkia, Serbia, Bulgaria, Tyskland OSV. Jeg kommer til å skrive et innlegg om hvor jeg har vært og hva jeg har gjort.

Det er umulig å forklare hvor glad jeg er for at jeg skal hjem igjen. :) Har sovet i bilen 2 dager og bare 1 dag i et hotel. Kroppen gjær vondt, jeg er trøtt og vil ta en deilig dusj. Jeg er ikke i Norge før klokka er : 11 - 02. LEEENNGGGEEE TTTIIILLL !!! :((

Btw er hos kusina mi som bor i Danmark.

Starbucks Frappuccino - Uke 2


Venner // Kommentarer 0
Hvor mange smaksvarianter har Starbucks Frappuccino ?
Svare er 3, Coffee, Mocha of Vanilla. (:

Jeg vet at jeg ikke er heldig, men jeg prøver for det.
Starbucksvinn

BEAUTIFUL GIFT !


Venner // Kommentarer 2

(I have a translator on the left side, use it if you can't understand Norwegian)

Jeg tror jeg kommer bare til å blogge hver fredager, lørdager og søndager. Why ? Fordi pappa kommer tilbake fra Tyrkia i dag. Når han kommer får jeg ikke lov til å være på pc-en. Som jeg har sagt før jeg har skulket tyrsk timene mine. Når jeg akkurat hadde fått lyst til å blogge hver dag, skjer noe som dette. (-__-)'' 

Anyway, jeg har fått en gave fra en vennine av meg, som heter Sandra. Jeg ble så sjokkert når hun sa at hun hadde laget en gave til meg. Jeg ble selvfølgelig kjempe glad. Jeg har takket henne flere ganger, føler at det ikke er nok så jeg har tenkt å lage noe til henne. Skal ikke nevne hva jeg skal lage her på bloggen. Er litt redd for at hun skal lese dette innlegget. Haha. 
Det er en stunn siden jeg har fått denne, sånn ca 2 uker.  

Jeg glemte å si at hun lever i USA og at jeg alrdi har sett henne face to face. Dette er andre gang at jeg får gave av en som lever i et annet land enn Norge. 

Jeg ble kjent med Sandra på twitter for flere månder siden og har enda kontakt med henne. (Her er twitter brukeren til Sandra). Føl fri til å gølge henne på twitter. Hun er kjempe hyggelig person. :) 

Syns du ikke hun er flink ? :) 

THANK YOU SO MUCH SANDRA ! 사랑해 ! ♥♥♥ (^.^) 

 

I have joined a contest !


Venner // Kommentarer 0

Premien er hårfarge ! :D :D 
Am I good at editing ?


Venner // Kommentarer 2

English

This is a picture I have edited all by myself. This picture actually look normal, doesn't it ? I actually was thinking of many things, when I edited this picture. Someone who can guess what this picture is trying to tell you ? Or much better do you know what the picture tells you ? If you do comment. :)

Norsk

Dette er et bilde jeg har redigert. Den ser vanlig ut, ikke sant ? Egentlig tenkte jeg på masse rart, når jeg redigerte dette bildet. Noen som kan gjette hva bildet prøver å fortelle deg ? Eller mye bedre, vet du hva det forteller deg ? Hvis du vet/kan gjette kommenter. :)
Isadora


Venner // Kommentarer 1

Jeg trokke jeg vinner menmen just for fun. ^_^

 

isadorasample

Har ikke hatt girls night på lenge


Venner // Kommentarer 6

Det er så lenge siden sist jeg hadde Girls night. Bare hvis pappa ikke hadde kommet så tidelig fra Tyrkia. Hvis han ikke hadde kommet kunne jeg hatt jente kveld med noen venner.(Selv om jeg ikke har så mange venner som er her i Norge i sommerferien) Nei nei . . . jeg kunne heller hatt Girls Week. :D Girls week seems much better than Girls Night. :D Synes jeg da.

WHY DAD ? ? Why did you come so early from Turkey ? ? ? Why not stay 1 or 2 years in Turkey ? ? ?

jaja . . . jeg får vell ha Girls week neste år. Eller nei det går ikke fordi jeg kommer 99% til å reise bort til Tyrkia.

Miss my friends


Venner // Kommentarer 0

Jeg savner alle mine venner. Kunne nesten ønske at skolen starta neste uke. (okeey okeey . . . kanskje ikke det men fikk så lyst å skrive det) Sommerferien er over snart. Noe så dårlig. Men det som er så gøy med skole er at du ser vennene dine hverdag untatt helgene.

Gleder meg litt til skolen starter fordi jeg skal se vennene mine igjen.

Det er noen bilder jeg lett kunne finne frem. Skal legge ut flere en annen gang :)

Miss YOU ALL <3 :)

Skal lære meg denne dansen


Venner // Kommentarer 0

Jeg har kjempe lyst til å lære meg Dansen til So Nyuh Shi Dae av Girl's Generation(SNSD). Men Girl's Generation er jo 9 personer, og jeg er bare 1(4EVER ALONE) T^T. Jeg har tenkt å spørre noen venner om å joine å danse sammen. Jeg håper de svarer "JA". Jeg har skrivet opp noen av vennene mine, som jeg skal spørre. (Valgte dem fordi de også like kpop eller liker å danse). Det som er litt dårlig er at jeg kommer til å bruke tid å lære meg dansen, fordi det ikke er noen videor på youtube som viser hvordan jeg kan lære dansen. ><. derfor skal jeg laste ned denne danse coveren til en japansk danse gruppe som kaller seg for PRSD. De er SONE alle sammen. That's amazing :D (SONE=Big fan of Girls'Generation/Hvis du er en big fan av Girl's Generation så blir du kalt for SONE) Lille søstra mi er en SONE. Jeg er også en SONE og en SHAWOL. (SHAWOL=Big fan of SHINee/Hvis du er en big fan av SHINee blir du kalt for en SHAWOL).

Her er danse videon :) ~ENJOY~ 

 

Ser dansen vanskelig ut ?

Photoshoot


Venner // Kommentarer 0


Happy little brother


Venner // Kommentarer 0

Jeg var på Stovner senteret sammen med Esra og Esat. Vi kjøpte 3 sløsh. 2 Blå til meg og Esat og 1 umm . . .. Husker ikke helt hva Esra valgte, siden hun mix'a dem. Vi gikk rundt senteret. Det var ikke noe å gjøre så jeg fikk lyst til å ta noen bilder. Jeg tokk noen bilder av Esat. Esat løp fra meg og jeg løp etter han. Mens han løp så han på meg. Plutselig krasja han med en annen litten gutt. De var ca på samme alder. Gutten fikk sløsh på seg, han begynte å små gråte, mens Esat satt der og gråt fordi han ikke hadde sløsh'en sin. xD Jeg ga han min. :) I'm a good sister. :DxD

 

Her er noen bilder :)

I got new friends~!


Venner // Kommentarer 1

Heihei

Sorry har ikke blogget så masse~! skal prøve å blogge ofte~!

I dag har jeg fått nye venner^^ They all was amazing folk~! En av dem kan shuffle (nice nice) hun sa hun kunne lære meg å shuffle *Smile*
My day today was a nice day^^ everybody was so friendly~! (I like friendly people)
Jeg var i byen . . . . well. . . .jeg har egentlig ikke så masse å blogge om . . .+ Legg til som venn

ARKIV


August 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011KATEGORIER


Blogg
Bloggdesign
Gjeste Innlegg
Happy Birthday
Hjelp
Keeping Our Promise
Kpop
Liker/Liker ikke
Macros
Masse rart
Movie/Drama
Music
Spørsmål
Tokyo Fashion
Ulzzang(s)
Venner
vs
YouTube Videos


Designet er laget av hanne ©
hits