SHINee World -

Bloggen er under reperasjon


Blogg // Kommentarer 0

SO HAPPY !!!


Blogg // Kommentarer 2

Som overskriften sier. JEG ER SÅ GLAD !!! Jeg var på jakt etter deltidsjobb i Oslo. Jeg har søkt på kaféer og steder der jeg, det vil si en under 18 år kan jobbe. Jeg satt hjemme og så litt på fancams av SHINee. Plutselig ringte telefonen. Jeg visste ikke hvem det var som ringte meg. Først var jeg usikker om jeg skulle ta opp eller ikke, men det ente med at jeg tok opp til slutt. Etter den telefon samtalen. . . Hva tror du jeg gjore ? :) Jeg skreik av glede og hoppet litt hit og dit. Vell. . . Det er jo ikke sikkert om jeg får jobben. Trist. :( Jeg skal på jobb intervjue på MaNdAg og TiRsDaG. Denne intervjuen skal være en gruppe intervjue. Jeg vet ikke en eneste ting om hva som kommer til å skje der. Noen som kan gi meg tips om hva jeg bør si og ikke si ?

Jeg er en dårlig blogger ! :(


Blogg // Kommentarer 0

Hei. 
Jeg er ikke en flink blogger. Jeg husker før da jeg pleide å skrive nesten 3 innlegg hver dag. Jeg hadde en god del lesere men nå har jeg nesten ingen lesere. Er det så rart'a `? Jeg har jo ikke blogget på lenge. (>_<) 

Pappa har tatt pc-en min. Jeg hadde skipped tysk timene mine og han fikk en melding av læreren min om det. . . . . . . . . . . derfor har han pc-en min. (T-T) Akkurat nå er jeg på pc-en min fordi pappa er i Tyrkia og vet ikke at jeg bruker den. 

Jeg lurer på om det er enda noen som faktisk gidder å stikke innom bloggen min. Jeg tror jeg vet svare. (>_<) 

Jeg vil lese din blogg :)


Blogg // Kommentarer 5

Søndag


Blogg // Kommentarer 1

NEI~! Det er SØNDAG~! Jeg hater Søndag. Jeg er ikke sikker på hvorfor jeg gjør det. Hm. . . Kanskje fordi senteret er stengt. Jaja. . . Søndag er en veldig kjedelig dag for meg. Jeg skal til tanta mi i dag sammen med Mamma, Esra(Little sister) og Esat (Little brother). Det blir sikkert greit å gå til henne. Jeg har ikke sett tanta mi på noen uker nå~! :O Jeg håper bare at kusina mi er hjemme når vi er der, hvis ikke, kommer det til å bli døds kjedelig der~! :-| Um. . . Hva mer skal jeg i dag. . . ? Hmm. . . . . . Nothing more . . . I guess ><

menmen. . . håper det blir Mandag ganske snart X)

Har du sett dette bildet før ? :D

Hva skal du i dag ? :)

Liker du Søndager ? :O

Velkommen til min blogg!


Blogg // Kommentarer 0

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

+ Legg til som venn

ARKIV


August 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011KATEGORIER


Blogg
Bloggdesign
Gjeste Innlegg
Happy Birthday
Hjelp
Keeping Our Promise
Kpop
Liker/Liker ikke
Macros
Masse rart
Movie/Drama
Music
Spørsmål
Tokyo Fashion
Ulzzang(s)
Venner
vs
YouTube Videos


Designet er laget av hanne ©
hits